Миглена Ангелова затвърждава славата си на мъжемелачка, отлюспвайки поредния  годеник –

...
Миглена Ангелова затвърждава славата си на мъжемелачка, отлюспвайки поредния  годеник –
Коментари Харесай

Миглена Ангелова заряза годеник №5

Миглена Ангелова затвърждава славата си на мъжемелачка, " отлюспвайки " поредния  избраник – предприемача Кузман Примджанов. Близки до тв водещата издават, че още при започване на лятото тя и 9 години по-младият от нея изгорник се скарали грубо и поставили завършек на 3-годишната си връзка, написа Пик. Каква е повода за раздора, не е ясно, само че Миглена потвърди, че е отсвирила последния си любим, откакто не се появи на тържеството по случай рождения му ден в столичен бар. В същото време тя се е отдала на живот във Франция, където отпътувала, с цел да бъде покрай децата и внуците си.

Двамата с Кузман се залюбиха след триумфалната победа на Миглена в риалити шоуто „ ВИП Брадър “ 2016. Известно време тя криеше, че върти обич с младия предприемач, защото той също е бил фамилен и с деца. После обаче двамата не спираха да пътешестват по света и у нас и да обявяват любовта си по фотоси в обществените мрежи. От 3 месеца насам обаче сантиментални фрагменти липсват, а сърцето на Миглена още веднъж е свободно. „ Този път най-малко няма да има бракоразвод, тъй като до женитба по този начин и не се стигна “, разясняват хора от приятелското обграждане на Мадам „ Искрено и персонално “.

Припомняме, че скандалната тв звезда има зад тила си общо 4 провалени брака. Първият ѝ брачен партньор, Петър, е татко на огромната ѝ щерка Дора. За него Миглена се омъжила, тъй като не желала да живее повече с родителите си. Напуснала го малко, откакто им се родила дъщеря, тъй като той бил елементарен водач със скромни приходи, а тя копнеела за звездна кариера и висок стандарт. Прясно разведена и с дете, тя съумяла да омае полицая Андрей, от който има две близначки – Стефани и Андреа. Той обаче непрестанно я командвал, а тя се чувствала като задържан в дома ѝ. Така се стигнало и до втория бракоразвод. Вече майка на три деца, Миглена не се отхвърля да откри любовта и в русенската телевизия, откъдето потегля кариерата ѝ, се среща с оператора Калчо. Той бил наивник, приел децата ѝ като свои, а по-късно двамата станали родители и на наследник. Идилията обаче завършва бързо, тъй като Миглена желала да живее в София, а Калчо упорствал да останат в Русе. 

Журналистката приема шеговитото название госпожа „ 4-4-4 “ поради предприемача Живко Чакръкчиев, с който се ожениха на обилна женитба през 2007 година Уж съвършеният брачен партньор, чиято фамилия тв звездата носеше с горделивост, се оказа подправен милионер с редица задължения. Красивата им любовна история свърши с противен бракоразвод и замяна на престрелки в медиите, а след раздялата с съдбовната Миглена Живко удари дъното и остана без пукнат лев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР